Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

Υπηρεσίες κομμωτικής και κομμωθεραπείας

  Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

  Νυφικό χένισμα

  Ολοκληρωμένες προτάσεις νυφικών χτενισμάτων στο χώρο σας, που σας προσφέρουν θηλυκότητα, ρομαντισμό, λάμψη και πολυτέλεια που διαρκεί, για κάθε στυλ γυναίκας.
  Επισκεφτείτε το χώρο μας και ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις των νυφικών χτενισμάτων, καθώς και τη μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και προϊόντων που διαθέτουμε.

  Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

  Θεραπείες λείανσης και λάμψης

  Χρησιμοποιούμε διαφορετικούς συνδυασμούς προϊόντων και την κατάλληλη τεχνική, για κάθε μοναδική περίπτωση και ανάγκη ταλαιπωρημένων ή φριζέ μαλλιών, που θα δείχνουν λεία και απαλά.
  Με επαναστατικά προϊόντα, τελευταίας τεχνολογίας, μειώνουμε το φριζάρισμα κατά 95%, ενώ παράλληλα τα σγουρά μαλλιά, γίνονται πιο ευκολοχτένιστα.
  Το αποτέλεσμα είναι ασφαλές και εναλλακτικό στις παραδοσιακές τεχνικές λείανσης που θεωρούνται πιο δυσλειτουργικές.
  Η φόρμουλα, ενεργοποιείται με τη θερμοκρασία της πρέσας και η θεραπεία διαρκεί ως και τέσσερις μήνες, όπου μπορεί να επαναληφθεί άφοβα.

  Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

  Κούρεμα γυναικείο, ανδρικό, παιδικό

  Η επιλογή τους προσωπικού σας στυλ, είναι μια υπόθεση που αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε στο μέγιστο.
  Οι παράγοντες για ένα σωστό κούρεμα είναι όλοι εξίσου σημαντικοί.
  Το σχήμα και κατασκευή του προσώπου σας, το είδος μαλλιών που έχετε (σγουρά, ίσια κλπ.) το στυλ που σας εκφράζει καθώς και οι νέες τάσεις της μόδας.

  Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

  Αγωγή κατά της τριχόπτωσης

  Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί σημαντικό ποσοστό των αντρών αλλά και των γυναικών.
  Χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά πορϊόντα επώνυμων εταιρειών, εφαρμόζουμε εντατική αγωγή που χάρη στα δραστικά συστατικά που περιέχει, καταπολεμά ταυτόχρονα όλους τους παράγοντες που σχετίζονται με την τριχόπτωση.
  Δρα σε βάθος, στο κολλαγόνο εμποδίζοντας το να σκληρύνει.
  Περιέχει ενεργειακό μόριο που θρέφει την τρίχα από τη ρίζα, την ενδυναμώνει και αυξάνει τη ζωτικότητά της, ενώ παράλληλα μειώνει τους μικρό – ερεθισμούς, οι οποίοι είναι επιβλαβείς για την ανάπτυξη της τρίχας.
  Ταυτόχρονα, εκτός από την αποτελεσματικότητά του, αφήνει τα μαλλιά απαλά και ανάλαφρα. Έχει μη λιπαρή υφή και δεν κολλάει.

  Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

  Αντηλιακή περιποίηση και προστασία

  Προστατεύστε τα μαλλιά σας με μία λεία μεμβράνη που επιτρέπει την αντανάκλαση του φωτός, διασφαλίζοντας έτσι τη λάμψη τους.
  Με την επίδραση του θαλασσινού νερού, η φυσική μεμβράνη αλλοιώνεται και διασπάται, επιτρέποντας την εύκολη διείσδυση της υπεριώδους ακτινοβολίας στον μίσχο της τρίχας, η οποία είναι υπεύθυνη για το χρώμα των μαλλιών, και αποτελείται από πρωτεΐνες που τα προστατεύουν. Η επαφή με το θαλασσινό νερό οξειδώνει τη μελανίνη και καταστρέφει τα ιχνοστοιχεία, που προσδίδουν δύναμη στα μαλλιά.
  Τα επώνυμα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, ενισχύουν την προστατευτική αυτή μεβράνη με άψογο αποτέλεσμα για λαμπερά μαλλιά, όλο το καλοκαίρι.

  Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

  Nanokeratin - μία επαναστατική θεραπεία μαλλιών

  Αυτό το καινοτόμο σύστημα λειαίνει και επανορθώνει τα μαλλιά.
  Το όνομα Nanokeratin προκύπτει από τον όρο "νανο-μόρια κερατίνης". Ένα νανο-μόριο είναι το 0.000000001 του μεγέθους ενός συνηθισμένου μορίου, το οποίο του επιτρέπει να εισχωρεί στα μαλλιά σας και να τα γεμίζει με κερατίνη (η ουσία που κάνει τα μαλλιά δυνατά, λαμπερά και απαλά).
  Στο τέλος αυτής της διαδικασίας παρατηρείται μια αντίδραση που λέγεται πολυμερισμός, που κάνει τα μαλλιά ανθεκτικά και ελαστικά.
  Ως αποτέλεσμα της λείανσης και της επικάλυψης των μαλλιών με nanokeratin, αυτά γίνονται όμορφα, μεταξένια, απαλά, υγιή, δυνατά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.

  Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

  Πραγματική απόδοση χρώματος

  Το βάψιμο των μαλλιών είναι μια προσωπική επιλογή η οποία πρέπει να ακολουθεί κάποιους κανόνες ορθής χρήσης, ασφάλειας και αισθητικής.
  Οι βαφές μαλλιών, γενικά διακρίνονται στις προσωρινές, ιμημόνιμες και μόνιμες που είναι και οι πιο συνηθισμένες.
  Οι μόνιμες βαφές, αποτελούνται από ένα γαλάκτωμα που εφαρμόζεται για την προετοιμασία των τριχών και μία κρέμα βαφής, η οποία δίνει την επιθυμητή απόχρωση. Μετά την εφαρμογή της βαφής, συνιστάται η επάλειψη των μαλλιών με μαλακτική κρέμα ή μάσκα, η οποία τα περιποιείται και τους δίνει λάμψη.

  Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

  Άοσμη βαφή, χωρίς αμμωνία.

  Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα, το Oil Delivery System, το οποίο είναι μια βάση λαδιού που αγκαλιάζει την τρίχα και αυξάνει τη δράση του αλκαλικού παράγοντα ο οποίος έλκεται από τα μόρια νερού της τρίχας και έτσι εισχωρεί σε αυτήν χωρίς να καταστρέφει το προστατευτικό κάλυμμα της. Ο συγκεκριμένος αλκαλικός παράγοντας είναι άοσμος.
  Πρόκειται για μόνιμη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία που σέβεται την τρίχα και το ευαίσθητο τριχωτό, είναι άοσμη και δίνει χρώμα απόλυτα ομοιόμορφο και λαμπερό από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, με τέλεια κάλυψη των λευκών μαλλιών.
  Σε κάθε πείπτωση, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά, επώνυμα προϊόντα

  Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

  Θεραπείες με λουτήρα και αμπούλες

  Πρόκειται για επώνυμα προϊόντα που λειτουργούν σε δύο διαφορετικές φάσεις.
  Αρχικά γίνεται μία θεραπεία με λουτήρα η οποία αναλογεί στην έκαστη περίπτωση, και ανταποκρίνεται στις ανάγκες της, είτε πρόκειται για ενυδάτωση, αναδόμηση, προστασία χρώματος κα.
  Αν οι ανάγκες των μαλλιών απαιτούν περαιτέρω περιποίηση ή θεραπεία, χρησιμοποιούμε το ενισχυτικό πρόσθετο που απαιτεί η κάθε προσωπική περίπτωση.

  Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

  Extensions με 100% φυσική τρίχα

  Η τοποθέτηση τους, γίνεται με μέθοδο ψυχρού λέιζερ, είναι απόλυτα ασφαλής και εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  Τα προτερήματα είναι περισσότερα από τις άλλες μεθόδους και επιλογές.
  Τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα, έχουν μικρή συγκόλληση, δεν ταλαιπωρούν τη φυσική τρίχα και προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

  Στέλλα Χάλαρη νυφικό χτένισμα Σαντορίνη

  Περμανάντ – Φόρμα μαλλιών

  Η περμανάντ αποκαλούμε τη χημική ή θερμική επεξεργασία των μαλλιών, κατά την οποία διαμορφώνονται μακροπρόσθετα ως κυματιστά ή σε μπούκλες.
  Παλαιότερα, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνταν, θεωρούνταν επιβλαβή για την τρίχα, αλλά σήμερα, έχουμε στη διάθεσή μας άψογης ποιότητας προϊόντα που είναι απόλυτα ασφαλή και παρέχουν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.